Hepsicitugce Moderatör

Mesaj Sayısı : 82 Rep Gücü : 18970 Kayıt tarihi : 16/09/09 Yaş : 26 Nerden : erzurum
 | Konu: Msn nickleri! Çarş. Eyl. 23, 2009 7:57 pm | |
| BaNa BiTmEyeN BiRtEk şEy SöyLe..SöYle de SoNsUza İnAnAyIm...!! - кєη∂ιмє ѕєηι тαηıмαηıη вє∂єℓιηι ö∂єтιуσяυм ..! ѕєη вιттι ѕαу! вєη üç ησктα кσуυуσяυм . . . - Serin dalgalar geliyor yüzüme rüyamı bozmak içinse aldırmıyorum maksadın solgun yüzümü ağlatmaksa ben zaten ağlıyorum... - (¯`·._.·[Her KaLp Kendi ŞarKıSıNı SöyLeR]·._.·´¯) - Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir taslak vardır=/> - Kalbimi verdim sakla diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye =) - °o.ORabbine dönüp benim çok büyük bir derdim var deme derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var deO.o° - " ıℓєяℓє∂ιgιηιz уσℓ∂α нι¢ вιя zσяℓυкℓα кαяѕιℓαѕмιуσяѕαηιz, вιℓιηкι σ уσℓ αѕℓα ѕιzι ∂σgяυуα υℓαѕтιямαz...!" - Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi küçük melekler gönderdim seni öpmeye gelmediler mi? - BU AKŞAM ÖLÜRÜM BENİ KİMSE TUTAMAZ TUTARSA OTOBÜS TUTAR KUSARIM:D - Bilmemek deil googleden aramamak ayıp xD --- Bu kadar yetmezse size bol bol nick olan bir site: http://www.msnnickleri.com/ | |
|
HiLaL Özel Üye

Mesaj Sayısı : 38 Rep Gücü : 18870 Kayıt tarihi : 23/09/09 Yaş : 27 Nerden : ALıSVeRiŞTeN xD
 | Konu: =) Çarş. Eyl. 23, 2009 9:44 pm | |
| Süperler paylaŞım için tşk.. =) Birini kullancam hepsi süper hanqiSi olsun xD | |
|
Rojda _ Fan _ Melike Admin .

Mesaj Sayısı : 61 Rep Gücü : 18945 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 24 Nerden : Tekirdağ
 | Konu: =) C.tesi Eyl. 26, 2009 7:02 am | |
| TşK''Ler .. Ama Benim Tarzım Yok Ya Ben Kopuk Nick Severim XD Şaka , Hepsi Çok GüzeL ! _________________  ~ KELEBEK ~ Son isteğin nedir? Sorusu, Çok, çok kolaydır, ilk isteğin nedir? Sorusundan.
Çünkü, O soruyu Kimse kimseye soramadı, Korkusundan. | |
|